Glitter, regnbuer og enhjørninger

Det som følger er et innblikk i hvordan en helt vanlig lørdag er for o-kjøkkenet Dyrehagen.

Dagen starter med at alle sitter i sofaen og ser på helt middels gode Youtubevideoer. Det plinger i mobilen og vi ser at det er til Høydepunktet vi skal denne lørdagskvelden.

På vei til butikken støter vi på Kristin og det er her vi får beskjed om at vi må huske å vorse litt, fordi hun er redd for at hun ikke har kjøpt inn nok saft. Vel tilbake på dyrehagen har vi passert klokken 13:00 og første pils poppes. Er jo tross alt 5 timer og 30 minutter til avreise så viktig å få varma opp før all saften skal helles nedpå. Skål!

Etter 3 timer i sofaen begynner det å bli tomt i kjølern, så den gode halvpart(se bilde under) drar på butikken for mer juice, saft og pils.

En drøy time før avreise blir det bestemt at bekledningen skal på. Vi går for ordinær dyrehager bekledning, men har også investert i regnbue-bukseseler for å vise at vi ikke kommer helt uforberedt på tema.

Påkledning av Dyrehager

Klokka passerer 18:40 og Dyrehagen rusler over til Høydepunktet. I det døra sparkes inn blir vi møtt med trampeklapp og en heidundranes applaus. Kristin melder at vi ikke har fått i oss nok saft, men det er vi uenige i!

Kake og informasjon om kvelden

Vi får servert lapper, godteri og saft til forrett.

Bilde av Drammenshjørnet

Så er det tid for hovedrett. Det som blir servert er laks i panne med spaghetti og noe grønt. Her viser Dyrehager hvordan man spiser wok i FreDrikk-stad.

Middag: Laksewok med nudler og brokkoli

Etter middagen ble det arrangert marsmellow konkuranse. Dette gikk ut på at man skulle ha bind for øynene for å så bli snurret 10x rundt. Deretter skulle man spise en marsmellow som henger i en snor. Førstemann vinner.

Dyrehagen taper aldri

Etter konkurranse er det tid for tatoveringsstudio og fotografering.

Profesjonelt tatoveringsstudio
2…
3…
4…
Fem o-løpere
Alltid stemning når Tore Tang spilles

Vi på Dyrehagen takker Høydepunktet for en bra faddermiddag og gleder oss til neste!