Jentekveld på Club Nancy

Få utesteder er like sagnomsnuste i orienteringsmiljøet som Guardamars stolthet, Club Nancy. Gleden var derfor stor da Flaska og Kartellet fikk invitasjon til det private eventet X-dress Night. Kunne Cluben leve opp til sitt rykte?

Etter å ha tatt på oss våre deiligste antrekk og sminket oss så pent vi kunne var det en forventningsfull jentegjeng som tok fatt på den korte turen fra Marjalholt og ned til Club Nancy. Cluben er jo kjent for å levere damer i verdensklasse, og vertskapet var minst like uimotståelige som på plakaten. Kvelden startet med gaveoverrekkelse, der damene på Flaska hadde skaffet vertene en rykende heit plakat fra en av Clubens søsterfilialer.

De søteste vertinnene

Club Nancy er jo i motsetning til wokbuffetene i området ikke spesielt kjent for god mat, noe den dvaske pommes fritesen med en bismak av antibac og lipgloss synliggjorde. Burgerene var derimot saftige og nesten varme, så her var det bare å hive innpå. Drikkepakken leverte derimot, og de to ukene hussaften hadde modnet siden forrige faddermiddag hadde virkelig gjort underverker. Her hadde de fått frem lettkledde, småfrekke dråper med en frisk eim av markjordbær og en markant ettersmak av NM-gull.

Etter en informativ runde Børst og allsang til bængerne levert av både hus-DJ Sunflake og den kommende stjernen DJ Hannahbal var det tid for å måle krefter i dagens første konkurranse. Med et hus fylt av blødende var det helt på sin plass å sjekke hvem som var best i tampongstafett! Her fikk jentene på hjemmelaget en tidlig ledelse, men med gode hoftebevegelser og hakket mer tampongerfaring snek Flaska-jentene seg foran og tok en knepen seier.

Tampongjentene
Glade vinnere

Der de kanskje ikke er kjent for sine hovedretter, er det nok mang en gammel gris som har tatt turen til Nancy for litt “dessert” opp gjennom. At dette er noe de kan, beviste de da Eirins forførende eplepai med kortreiste råvarer kom på bordet. DIGG!!!

På dansegulvet ble det etter hvert ganske hett, og da den obligatoriske stolen kom fram på gulvet tok det ikke mange sekunder før Erika hadde funnet seg til rette. Det var tid for lapdancing! Til heite toner fra Sunflake fikk Erika en runde hun sent vil glemme av Tina, Josefine og Tilla. Der både Tina og Josefine leverte harde åpninger med alt for tidlige klimaks viste Tilla hoftebevegelser av en annen verden. Når klærne i tillegg fløy veggimellom var nok ikke spenningkurven i dansen den eneste kurven i rommet som ble eksponensiell!

Tilla gir Erika lapdance (sensurert)

Kvelden fortsatte med heite hoftebevegelser foran DJen, søsterlige mengder saft fra minibaren og generelt jævlig god stemning. Etter hvert ble stemmebåndene belastningsskadet og hoftemuskulaturen så full av syre at vi måtte rette blikket mot resten av natten. Jentene ville ha p**k!

Og det kan du tro de fikk!

Erika med fornøyd kunde etter endt arbeidsdag på Cluben

Tarjei Holo

Eneste som har vært regjerende mester på Bakrusspretten to år på rad