O-kjøkkenpresentasjon: D-16

Øverst i Herman Krags veg 33 finner vi D-16. Her finnes det to tøfler, tre juniorer og fire snille gutter

Espen Skiri

Den eldste i kollektivet, og han har allerede påbegynt sin karriere som pensjonist. Opp før fuglene fiser og som regel først i seng. Med mindre han er ute og kjøper ny seng siden det plutselig ble for lite med sit-senga. I den interne kjøkkenkonkurransen er han fortsatt beste halvdel i orientering

Sivilstatus: 1.50 seng

Studie: lager vindmøller som ikke klarer å stå

Fritid: sexter med OJ

Anders Vestøl

Vår nyimporterte au pair og utgiftspost. Broren til Karine har foreløpig størst potensial i vår interne vektgainkonkurranse. Til tross for dette har han i årets sesong framstått som kjøkkenets beste juniorløper. Dessverre stopper han opp lenge før banketten.

Sivilstatus: Gjenganger på Club Nancy

Studie: Noe byggingeniører ikke forstår

Fritid: N/A

Peter(?) Andreas(?) Gisholt

Peter(?) har alltid døra åpen (bokstavelig talt) og jobber hardt for å opprettholde Grandiosa-nivået i fryseren på maks, selv om det går utover plassen til Anders. Andreas(?) synger hele tiden, og det ryktes at det høres helt til gamle D-16-beboere i underetasjen.

Sivilstatus: Når man sykler til Solsiden i tøfler og er borte en time før han kommer tilbake, er det ikke nødvendig å si noe mer.

Studerer: Maskin

Fritid: Spise rester

Sigurd Paulsen Vie

Kjøkkenets sjarmør og offisielt tredje beste i orientering. Han er fra Haugesund. Ingen er fra Haugesund. Karoline føler hun ikke kjenner han godt nok ENNÅ til å komme med en kommentar. Han har et godt reservoar med spennende sokker. Løp faktisk Hu og Hei med banansokker. Han har enda til gode å vise sine MarioKart egenskaper, men bankettformen er i hvert fall bedre enn Anders sin.

Sivilstatus: Sees ofte med Njaal

Studerer: Ikke siving

Fritid: Vet ikke, spør meldeposten

One thought on “O-kjøkkenpresentasjon: D-16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *