O-kjøkkenpresentasjon: Bananen Bar MA 10-3

Lengst øst i alléen har vi bananen Bar. Her finner man toppidrett, e-sport, netflix og chill i skjønn forening. Bli bedre kjent med bananens 5 beboere.

Audun Heimdal

Bananens toppidrettslige alibi. Verdens beste oløper, spurtdun, cockdun, tjokkdun, kjært barn har mange navn.

Sivilstatus: Opptatt

Studerer: Bananens mest nysgjerrige, svært brede akademiske interesser, Først og fremst en ekspert i fugletitting, men denne mannen har studiepoeng i både medisin (for diverse typer ikke-medisinere, helsepsykologi, mikroøkonomisk analyse og noe han «tror var idrettsfysiologi» (sitat audun).

Favorittobjekt på bananen: 3liters vaniljeis i fryseren.

Emil Granqvist

Moholts egen dr.Banan. Når han ikke syr sting eller deler ut pungspark til takknemlige pasienter, jobber han målrettet for å bli verdens beste kvalikkløper. Sesongen 2020 var et steg i riktig retning, men det store målet om å choke i en vm-finale er fortsatt ikke oppnådd.

Sivilstatus: ledig

Arbeid: Fulltidsstilling som fastlege i Moholt allé.

Favorittobjekt på bananen: Lars Lunde

Peter Nordbrøden

Det tidligere stortalentet forlot orienteringssporten da det åpenbarte seg en lukrativ karriere innen e-sport, og han bruker nå store deler av sin tid på å følge drømmen om profflivet i Korea. Utenom det tegner han noen rare tegninger, snekrer på gløs og går med veske.

Sivilstatus: Går «kveldsturer» klokka 02:30. Tolk det som dere vil.

Studerer: Arkitekt

Favorittobjekt på bananen: LED-Lysene på rommet.

Håkon Raadal Bjørlo

Nattreven fra Halden som ifølge Olav L kunne blitt den neste Thierry Gueorgiou hvis han bare ble litt seriøs med treningsopplegget sitt. Det har han enda ikke blitt. Nå sklir han gjennom studietiden, drikker kaffe med filosofiprofessorer på dragvoll og dukker av og til opp ensam i tet på NattRenn. Ryktes om at han nå skal gå for seieren i Hu og Hei som første mann med under 250 treningstimer i året. «Kan vel ikke være så jævlig vanskelig».

Sivilstatus: ledig

Favorittobjekt på bananen: Kaffetrakteren

Lars Lunde

Lars er bananens femte mann, og maskot. I snart 4 år har han sittet stødig i sofaen, gjennom gode og onde dager, ofte med Audun trofast ved sin side. Lars has seen some shit.

Sivilstatus: I et polyamorøst forhold.

Favorittobjekt på bananen: Hu&hei-stolen

Folk er alltid velkomne på bananen for en prat med noe godt i glasset, kom kom! Dette gjelder alle utenom kleptomanene som stadig forsøker å ta med seg suvenirer hjem fra bankett, Bananens svarteliste følger her i bildeform:

Tarjei Holo

Eneste som har vært regjerende mester på Bakrusspretten to år på rad