#100 – En legende har gjenoppstått

Etter noen år på treningssamling har Hansi funnet tilbake til der han virkelig hører hjemme: NTNUI orientering. Han har tatt med seg form, engasjement og tonnevis med stafetterfaring og er klar for å dytte seg selv og oss andre gjennom nattRenn-sesongen frem mot tiårets høydepunkt: tio2020. Her er noen av hans tanker:

Hvordan klarte du å holde deg unna NTNUI og Trondheim i så mange år?

Motivasjonen bak bytte lå vel i å løpe enda mer orientering for å senere kunne gjøre comeback, som kanskje den første noensinne i ntnui? Kan kalle det 4 og et halvt år med treningssamling for å bli bedre både som utøver og løypelegger.

😎

Hva er ditt beste tiominne? (før og etter tio 2020)

Før: tio 2013 er vanskelig å overgå. Men etter tio2020 er det ingen tvil om at det blir tio2020.

Helst fullføre graden eller 1. plass på tio hvert år fremover?

Hehehehe. Av hensyn til mine pårørende så velger jeg å ikke svare på det. Men vinner man tio hvert år trenger man vel ingen grad?

Hvem skal vi se opp for i 2020?

Oss selv. Med de forberedelsene vi gjør og så gjennomtrent laget vårt er, så frykter jeg i øyeblikket ingen. IFK som vel blir antatt å være det sterkeste laget er vel blitt en ren sprintklubb? Ser sånn ut på Strava i alle fall. #Mistadet.

Hvilken økt burde folk inkludere i treningen sin for å være best mulig forberedt til tio2020?

nattRenn og søndagstek. Det tror jeg du også kunne gjetta på Tarjei (kunne gjetta det, bare ville at verden skulle få vite det enda en gang, blog.anm.) For jentene ville jeg satt søntek høyest, for gutta er de øktene likestilt.

Hva er dine beste sjekketriks til O-ball?

1. Ikke spy først. Vanskelig å sjarmere noen i etterkant. Litt som å diske laget på første etappe på tio.

2. Dra på swingkurs. Akkurat som før tiomila må du være godt forberedt. Det å danse sving på oball er litt som å løpe nattorientering. Jævlig kult hvis du er forberedt, sjanglende, urytmisk og flaut hvis du er dårlig forberedt.

3. Ikke spy sist. Da ødelegger du alt i siste liten. Litt som å tape spurten på tio.

Tre gode grunner til at vi faktisk har muligheten til å vinne i år?

Vi er best forberedt.

Vi har best miljø.

Vi er best fysisk.

Tarjei Holo

Eneste som har vært regjerende mester på Bakrusspretten to år på rad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *