#117 – Nå skjer det!

Se på nøye på hvilken dato det er i dag. Ikke se på dagen eller måneden, men se helt til høyre, på årstallet. Det er faen meg 2020! Det er NÅ det skjer!

Mange i klubben er av ulike grunner megagira på vårens tiomila i Upplands-Bro. Her forteller noen av dem hvordan det går med forberedelsene:

Mr. 2020 – Anders

Nå er endelig året over alle år her. 2020 kommer til å bli et fantastisk år for NTNUI. I hvert fall om jobben gjøres frem mot første helga i mai.

Hvordan vi forbereder oss best mulig er selvfølgelig individuelt, men min hypotese er at man allikevel trenger hverandre for å utvikles. Kanskje jeg tar feil, men det er i hvert fall morsommere å trene med andre.

De kommende månedene er det mange som skal på samlinger. De som skal på vintersamling kommer til å få fantastisk trening i flate flotte områder. Det krever forberedelser for å trene godt i Frankrike.  Mange har gått på sure legger og tunge lår på grunn av mangel på løpetrening i forkant av lange samlinger tidligere. I tillegg kommer det en påskesamling noen uker før Tiomila som blir viktig å være med på. 

Selv om samlinger gir fantastiske muligheter for å trene godt, er det først og fremst i Trondheim jobben først og fremst gjøres, med fellestreninger og tiomøter. Møt opp på så mange av disse du klarer.

Jeg gleder meg masse til å bli med en så fantastisk gjeng til Kungsängen i mai.

«Veien er målet, målet er veien» «Vinnetioatru»

Sjefen over alle sjefer elsker prosjekt2020-sjefen like mye som han elsker tio

Emilssons feminine høyre hånd – Tonje

Som Emilssons feminine høyre hånd i tiomila prosjektet, så har jeg en drøm om at vi skal stille med så mange lag som mulig på tiomila. Det er sjeldent mange bra jenter i NTNUIs stall i år og det hadde vært utrolig moro med rekordmange lag på startstreken. Men det er ikke bare selve tiomila som hadde også vært moro å fått med mange på; men også tiosamlinga i påska! Hvilken o-løper kan vel si nei til hyttetur og plankekjøring i Stockholms/ Uppsalas dype skoger, med påskeegg fylt med billig svensk goodis og kebabrull til middag. Bli med å vinn tiomila (i år også)!

Bli med TJ på påskesamling för kebabrulle och godis

Generalen – Tarjei

De kjedelige formelle delene av generalgjerningen går fint og er i rute, men jeg kan lettet rapportere at bussene tar oss både frem og tilbake i år også. Og ja, det blir selvsagt bankettbuss<3. Jeg holder også på å samle et drømmeteam som skal hjelpe til å skrive NTNUIs tio2020-utgave inn i både de brede og de høye historebøkene.

Det skjer masse kule tiorelaterte ting gjennom vinteren, som lystavlekonkurranse, vervekonkurranse, tiotimer og en tioutstyrspimpingsworkshop. Bare å glede seg! Husk at jo flere vi får med på tio, jo flere kan vi feire etterpå (og jo flere kan dele gleden)!

Blir bræssbandet like surt i år også?

Tarjei Holo

Yrkesinfluencer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *