2. Desember – Kjære skinnsofa

Som mange i Ogruppa allerede har fått med seg gikk Dyrehagens kjære skinnsofa bort fra oss i høst. Magne hadde et nært forhold til den, og vi advarer mot sterke følelser i dette innlegget og i videoen av bisettelsen.

Den vakre hjørnesofaen har vært et lyspunkt i hverdagen til Hagedyr i flere generasjoner. Den ga oss alle en våt og varm klem da vi sank ned hjørnesøkket, i dag minnes vi den. I over 70 år har sofaen fungert som usosialt samlepunkt under fellesmiddager, og 25. oktober i år var det over. På selveste H-helg, en ubeleilig tilfeldighet. Det som skulle være en festfylt aften bar sårt preg av vår myke venns bortgang. Etter middag ble det derfor bisettelse og minnestund på Hagan, og vi fikk sagt farvel med verdighet.

En av mange varme søvnfylte netter på sofaen
Tung avskjed under H-helg
Liket

One thought to “2. Desember – Kjære skinnsofa”

Comments are closed.