O-ringen – 21. - 27. jul

Hu og hei!

Sommerens vakreste eventyr er i år, som de fleste andre år, O-ringen. I år er O-ringen lagt til Kolmården, noe som gjør at det blir en kortere reise enn i fjor (mer om reise nedenfor). For å få mer info om konkurransene og området som sådan bør man lese på hjemmesiden til oringen.

Under O-ringen i år vil vi overnatte på O-campen. Vi har masse plass så hvis du kjenner noen som vil bo med NTNUI, enten det er kommende Trondheimsstudenter eller bare gode O-venner så er de hjertelig velkomne til å bo med oss. Enten så må de melde seg på selv eller skriv det i kommentar på egen påmelding så blir regnskapet riktig.

Hvis dere ikke er påmeld allerede: det er billigere påmelding til løpene hvis man melder seg på før første juni.

Når det kommer til reise vil jeg tro at de fleste enten har planlagt kjøring med venner eller familie, eller har tilgang på bil i ferien. Oppfordrer derfor til samkjøring fra Østlandet og Trondheim så godt det lar seg gjøre.

Det tar ca 5.5 timer å kjøre fra Oslo til Kolmården, ca 11 timer fra Trondheim. Det er også mulig å fly til Stockholm. For å komme til campingen fra flyplassen må man da enten ta tog til Norrköping eller skaffe leiebil. Det går buss til alle løpene som er inkludert i påmeldingsavgiften, men sykkel kan også anbefalles (areaen ligger ca. 3-4km fra O-ringenstaden).

Kontaktinfo:
Anne Eiken (Epost: anweei@live.no - Telefon: 97767607)


Påmeldingsfristen er Utgått (2. jul)


Navn KallenavnKlasseKommentar
Bli den første påmeldte!

Antall påmeldte: 0