TIOTIPPEN 2019

Nå er TIOTIPPEN her igjen! Tipp plasseringen til NTNUIs lag på 10MILA og vinnfete premier (les: øl)! Blir du best blir du også den heldige (finnes kun dyktighether) bæreren av vandrepokalen til neste 10MILA.

Regler:

Innsats: 1x ØL (ikke vær gjerrig, kjøp noe stas (helst 0,5)) eller vipps 40,- til 98030795 så kjøpes det inn.

Du tipper totalplasseringen til alle NTNUIs lag. Differansen mellom tippet plassering og faktisk plassering blir lagt sammen etterpå. Det er om å få lavest differanse. Alle lag teller ikke like mye. Differansen til førstelagene har en faktor på tre. Altså vil differansen her ganges med 3. Andre faktorer kan ses i tabellene.

Du kan tippe DSQ på et lag. Hvis dette vil stemme får du en differanse på 0.Hvis du tipper DSQ, men det ikke blir DSQ får du en differanse på 180. Hvis et lag blir DSQ eller DNF av uheldige grunner (skade etc.) strykes laget fra tippingen. Det samme gjelder lag som ikke står fulltallige i skrivende øyeblikk. Det er derfor dumt å tippe et lag DSQ på grunnlag av at du ser de mangler løpere eller vet om en løper som ikke vil gjennomføre. Da vil laget uansett strykes. Klager tas imot med et takk og farvel.

Tipping må leveres inn før damestarten 13:15. Kan sendes som bilde til Gustav. Undersåtter av ypperste rang vil også være tilstede for å ta i mot svar. Vegard JW tar precamp og noen røvere på hovedcampen som ikke vites i skrivende stund.

Premieutdeling skjer i Trondheim 16. mai (les: EC Dahls).

Gustav Fiskum

Den ekte GHF, blir ikke mer ekte enn det.