91st Academy Awards

Etter at Kevin Hart takket nei til å være vert for Oscar 2019 steppet et av våre O-kjøkken opp og tok på seg ansvaret. Høydepunktet inviterte til fest i samråd med the Academy.

Etter en kjapp tur på den røde løperen satte Hollywood-stjernene seg kjapt til bords. Der fikk de servert klassikerne “Stenovnsstekt tortilla-lefse med Norvegia og noe grønt oppå” etterfulgt av “Bæ-bæ lille lam på et fat av fermenterte rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter”. Det hele ble avsluttet med “Marengs med jordbær, blåbær, solbær, bringebær, kirsebær, einebær og annet godt”. En solid og velsmakende meny satt sammen av jentene på Høydepunktet!

The Academy hadde i år bestemt seg for at det bare skulle deles ut én pris, “Best Picture”. Etter filmvisning og påfølgende utdeling viste det seg at juryen i år foretrakk simpel parodi-humor ovenfor enestående handling og kamera-føring. Mer snakker vi ikke om det og resten av prisene har vi funnet opp selv.

“Gutten og TV’en” i kategorien “Best Documentary Feature”
Sverre i kategorien “???”
Høydepunktet i kategorien “Best Supporting Actresses”
3. Post for “Et par rolig Red Bulls med gutta” i kategorien “Best Original Song”

TurbO, “Kjekkeste gutter”

Kristoffer Nesland

Kan skryte av å aldri ha løpt for annen klubb enn NTNUI.

2 thoughts on “91st Academy Awards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *