Julekalenderluke 22

Hva skal til for å bli best? Hvordan holder man adrenalinet pumpende mil etter mil, time etter time gjennom en hel natt?

Trening, gode vaner og et velbalansert kosthold er det lange svaret. Ikke gjennomførbart kan man også kalle det. TurbO Tabloider og Gravejournalistikk har snakket med lederen for det finske skilandslaget fra 2001. Han fikk sparken etter Lahti og har siden det jobbet med et preparat hvor grunnstoffene ikke finnes på den periodiske tabell engang. Hva kalles vidunderet? Hva er det korte svaret på livets store gåte?

LAKUPIIPPU.

Se effekten fra et drags av Guds pipe i videoen under.

TurbO Tabloider og Gravejournalistikk jobber alltid på spreng for å gi deg de nyeste sakene uansett hva. Med dagens siste sak ber vi alle våre lesere sende en bønn til en av våre egne, mr. BS. Vi legger ved et klipp fra en av hans mange blåmandager.

God jul og godt nytt år <3

Gustav Fiskum

Den ekte GHF, blir ikke mer ekte enn det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *