Julekalenderluke 11

Slaget i HK 53

Andre søndag i advent ble det største slaget i HK 53 historie utkjempet. Det hele startet som en vennskapelig aften med pepperkaker, gløgg og kos – men utartet seg raskt til en beinhard kamp om å bli blokkas beste pepperkakehusbyggere.

Før den intense kampen startet var stemningen fortsatt god mellom naboene i HK 53

Deigen ble nøye veid og fordelt mellom 3. Posts tapre utsendte og Hønseburets barske kvinner. Uten andre redskaper enn øyemål, kniv og tradisjonelle pepperkakeformer var utfordringen å bygge det beste huset av 0,5 kg deig.

På begge sider av slaget sto man fritt til å velge utforming og fremgangsmåte, evnen til å hviske kom derfor svært godt med i tillegg til å kunne bygge.

Alvoret preget begge sider av kampen og nervene var i høyspenn

Kampen var intens, hvem ville være raskest klar med første brett til steking? Hvor lenge skulle en tørre å la delene kjølne? Hvilken farge skulle melisen ha? Hvor mange nonstop og seigmenn skulle en sikre seg fra motstanderne? Hvor mange brente fingre skulle en ofre for å få til den perfekte konstruksjonen? Gikk det an å sabotere motstanderne?

Midt oppe i den brutale kampen klarte fiendene imidlertid å få i stand våpenhvile for å møtes over en kopp gløgg – litt av kosen var heldigvis bevart. Våpenhvilen ble imidlertid kort og begge sider gikk raskt ut i kampen igjen.

Begge siders ferdige resultat ser dere her, hvilken som er best er begge parter imidlertid for partiske til å kunne bestemme. Derfor lar vi det være opp til de ærede bloggleserne å avgjøre slaget. Stem på din favoritt ved å sende snap til martaulv innen onsdag kl. 1500!

Bidrag 1

Bidrag 2

For å sikre  fredsavtale og fortsatt delt eierskap over støvsugeren på nyåret håper vi alle slenger inn en stemme på det byggverket de mener er best! Send snap til martaulv!