Faddermiddag Dyrehagen og Skipp 10. mars 2018

10. mars var det duket for Miss Ingvild sin 90-årsdag. I den anledning samlet hun sine beste venner, Sir Børge, Madam Inga, Admiral von Nielsen, Mister Håkon, Lady Hildegunn og Mister Anders for å feire. Heldigvis for hovmester Synne var gjestene fortsatt i live, så hun slapp å drikke alt selv.

Til forrett ble det servert Mulligatawny (høns i karri) suppe med sherry til drikke. Hovmester Synne snublet i tigerskinnet under serveringen.

Så ble det servert hyse med potet og asparges. Nå stod hvitvinen for tur. Hovmester Synne snublet i tigerskinnet. Mister Håkon forsøkte seg på «Happy new year, Sophie my girl» i lys stemme, til alles latter.

Hovedrett nummer 2 var kylling med ris. Da ble selvfølgelig champagnen funnet fram. Hovmester Synne snublet i tigerskinnet. Admiral von Nielsen skålte lystig «Schkåll!», og slo sammen hælene.

Til slutt ble det servert frukt, og portvin ved siden av. Hovmester Synne hoppet over tigerskinnet! Mister Anders drakk fra en blomstervase, og fikk i seg litt sårt trengt vann.

All maten smakte utmerket. Drikken gikk fort til hodet på hele gjengen, og sørget for at det ble en ekstra morsom kveld. På samme måte som året før, og alle årene før det.

Opptak fra kvelden finnes her: https://www.youtube.com/watch?v=eaFFywm18P8&t=0s

Vi gleder oss til 91-årsdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *