Oktoberfest hos Ullers

En sen oktoberkveld snek tre gutter seg ut av Kartellet, ikledd nyanskaffede bukseseler og ekte tyske lederhosen av merke trimtex. For hva passet ikke bedre i oktober enn nettopp oktoberfest?
Destinasjonen for ferden var Ullers-O i den fjerne bydelen Moholt Allè, og gleden var enorm når guttene åpnet døren og fikk se ikke mindre enn 8 (!!) deilige bayerske bondepiker ikledd sine fineste dirndler. Det viste seg nemlig at også fire Ammehjelpere hadde hørt rykter om begivenheten.

*prost*

På menyen var det intet mindre enn 3 lekre retter. Først ut var en deilig forrett med asparges og den tyske spesialiteten westfalerskinke, utført på vakreste vis av drammens kvinnelige representant. Hovedretten var tysk husmannskost på sitt beste, med kokte grønnsaker, potetmos og kjøtt i massevis! Kjoses store datter hadde skjønt akkurat hva som skulle til for å mette sultne ammehjelpere og kartellmedlemmer!

*prost*

Vår kjære leder tok ledelsen også på underholdningsfronten, og hadde gravd frem masse passe kleine detaljer fra gjestenes facebookfortid i en herlig kahoot. Endelig var det klart for kveldens høydepunkt: dessert! En deilig eplekake satte prikken over prikken over i-en på kveldens meny. Resten av kvelden fikk vi swingt og sunget fra oss, samt prøvd litt ulike klær, og det omtenksomme og oppmerksomme vertinneskapet passet på at alle holdt seg godt hydrert.

*prost*

Kort oppsummert var dette en heidundranes kveld, og kartellets faddermiddagdebut ble en kveld vi sent vil huske. Tusen takk Ullers<3

 

 

Tarjei Holo

Eneste som har vært regjerende mester på Bakrusspretten to år på rad