Bli med i NTNUI orientering!

Anne Eiken om hennes første studieår i Trondheim og NTNUI Orientering

Det er nå knappe 3 dager til søknadsfristen for høyere utdanning og i den anledning har vi fått til et intervju med en som søkte Trondheim i fjor og er veldig fornøyd med valget sitt!

Skal du søke skole neste år og er i tvil? Da bør du ihvertfall lese dette, for miljøet i NTNUI Orientering er noe helt spesielt.

Trives du i Trondheim, da spesielt med tanke på o-miljøet?

Jeg trives veldig godt i Trondheim! I o-miljøet skjer det noe hele tiden, så det blir aldri en kjedelig hverdag. Jeg liker at uansett hvilken trening jeg velger å stille på er det alltid godt oppmøte og gode økter.

Er livet i Trondheim sånn du så for deg?

En viktig grunn til at jeg valgte å studere i Trondheim var det utrolig gode miljøet jeg hadde hørt om i o-gruppa. Jeg var virkelig ikke skuffet når jeg flyttet opp hit.

Anbefaler du andre å søke o-kjøkken og å studere i Trondheim?

O-kjøkken anbefales virkelig til alle o-løpere som har planer om å studere i Trondheim. Det å spise fellesmiddag etter trening, kunne henge fra seg svett tøy på badet uten dårlig samvittighet, og alltid ha noen å trene med skal ikke undervurderes! Det at vi alle har orientering som fellesinteresse gjør at vi kan diskutere masse orientering, holde oss oppdaterte og lære masse.