Nybegynnerkurs

Hu & Hei!

Har du lyst til å lære deg orientering? Tirsdag 10. april klokka 17.00 arrangerer NTNUI orientering nybegynnerkurs på NTNU Gløshaugen. Det blir først gjennomgang innendørs av karttegn og bruk av kompass, før det blir mulighet til å prøve seg på orientering ute etterpå.

Torsdagen etter nybegynnerkurset, 12. april, er det mulighet til å bli med på Trondheim sprintcup, som er et gateorienteringsløp arrangert i Trondheim. Her finnes det løyper tilpasset nybegynnere og vi håper du har lyst til å delta på dette. Vi hjelper selvsagt med å melde deg på! Men for at dette skal gå enklest mulig, ta med studentbevis med NTNUI oblat på nybegynnerkurset (dersom du har medlemskap).

Dersom det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Meld deg på innen søndag 8. april!

Kurset blir i Realfagsbygget rom R93 (i U1)