Kretsting i Sør-Trøndelag o-krets 26.02.18

NTNUI stilte med tre representanter fra styret på kretstinget på mandag; Heidi, Ingvild og Ingvild. Isak Bergset og Marte Hoff Hagen var også der, siden de har sittet i kretsstyret.

Kveldens hovedsaker var drøfting av ny kretsstruktur samt kretsens innstilling til innkomne forslag til NOFs forbundsting i mars. For interesserte kan sakspapirene til forbundtinget finnes her. I løpet av året skal det utredes om STOK og NTOK skal slå seg sammen, og heller deles opp i flere mindre soner. Nytt infomøte kommer trolig i forbindelse med MNM.

Maren Jansson Haverstad ble tildelt STOKs prestasjonspris for natt-NM-gullet.

Marte Hoff Hagen fortsetter i vervet som toppidrettsansvarlig i kretsen, mens Olai Stensland Lillevold ble valgt til leder for teknisk utvalg, og tar dermed over for Isak. Det nye styret består nå av leder May Torill Moen, nestleder Jacob Hygen, Marte, Olai og rekrutteringsansvarlig ?. Sindre Gylver er nytt medlem i valgkomiteen, der Ingrid Okkenhaug går av som leder.

STOKs delegater til forbundstinget ble May Torill, Jacob, Marte og Jakob Kalvig Skogan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *