Presentasjon av styret: Styremedlem Heidi

Navn: Heidi Jensen

Alder: 22

Moderklubb: Bodø & omegn IF

Sivilstatus: Valentinsdate med styret <3

Stilling i styret: Styremedlem

 

Orienteringsbakgrunn: Oppvokst i en orienteringsfamilie og ble bitt av basillen på Sørlandsgaloppen som 12-åring.  Etter det har det blitt en blanding av mye orientering og mye skader, frem til jeg nå bare er skadet. Satser (som jeg har sagt de 3 siste årene) på comeback neste år.

Favoritt-NTNUI-trening: Mandagstrening

Beste NTNUI-minne: Min første vintersamling i 2016

 

Kort om hva vervet innebærer: Bidra til å gjøre kasserervervet lettere ved å gjøre en god del av jobben.  Altså føre regnskap, oppdatere og svare på spørsmål om min kontoutskrift og ha kontroll på o-gruppas økonomi.

Hva gleder du deg mest til med vervet? Få bedre innblikk i økonomien og bidra til at vi har en ryddig økonomi. Og lære meg å føre regnskap (vet jeg er rar!)

Noen visjoner for vervet?  Føre et like ryddig regnskap som Arne gjorde i fjor og prøve å få dere til å bli flinkere til å betale inn det dere skylder o-gruppa.

 

Hvilken fiktiv vinter-OL-øvelse ville du deltatt i, og hvorfor? Ski-o-skyting. Har aldri gått ski-o eller skiskyting, men orientering med innlagt skyting var gøy og langrenn er gøy så da må jo kombinasjonen være knall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *