Kalenderluke #4: Peiskos og hyttastemning på Stuttebu

Spenningen var mildt sagt stor da klokken nærmet seg 19:00 onsdag 1.november. Compass Club var invitert på hyttetur/faddermiddag med Stutteriet. Vinterklærne var funnet frem, lyktene ladet, vannflaskene fylt og dopapiret kjøpt.

Med stor spenning traff vi våre tur-kompanjonger fra Stutteriet. Dette var full klaff fra første minutt, praten fløt lett, og kilometerne suste av gårde. Etter å ha gått og gått, kom vi til slutt frem til kveldens hoveddestinasjon; Stuttebu.

Vel fremme fikk vi servert de herligste retter, utrolig hvor sulten man blir av å gå langt. Middagsunderholdningen av limericker, hvorav enkelte av linjene var av såpass kvalitet at selv limerick-guruen selv, Jon Herwig Carlsen, ville satt kaffen i halsen.  Gutta fra Compass Club fikk også nærmest kultursjokk da de plutselig måtte hoste opp «Dagens tanke» på sparket ved middagsbordet, men likevel ble mange kloke ord delt rundt bordet denne kvelden. Stutteriet var fantastiske verter hele kvelden, og da Yatzyen ble funnet frem da mørket senket seg var i grunn kvelden komplett.

Du kan si det ble en meget god hyttastemning på Stuttebu, men etter at siste slurk solbærtoddy var tømt var det bare å vende snuten hjemover igjen. Takk for en fortreffelig kveld !

 

Olai Stensland Lillevold

Trener, livscoach, PT og motivasjonsforedragsholder