Staup

Tirsdag 6. februar er det Staup. Løpet går fra Lerkendal til Skistua i Bymarka, er 8 km langt og har 410 m stigning. Det er samme trasé som i Fjellseterløpet og hytteintervallene. Du velger tempo selv, men det blir tatt tid. REFLEKSVEST ER PÅBUDT! Veien opp til Skistua er ikke belyst, det vil derfor være smart å løpe med lykt.

Avløpning fra Grounden 18.30. Start ved Lerkendal ca. 18.50.

Etterpå blir det badstu og middag! Middag koster 75,-

Man kan sende bagasje med buss. Denne passerer busstoppet på Moholt 17.20. Bussen går tilbake 22.00. Hvis noen ikke skal løpe og kun vil være med på badstu/middag og har tilgang til bil og kan kjøre bagasje er det fint om de likevel setter seg opp i påmeldingen. Det samme gjelder hvis du kan være tidtager.

Påmeldingsfrist Tirsdag 14.00

Gustav Fiskum

Den ekte GHF, blir ikke mer ekte enn det.