Hjem

Hjem

Medisinstudentene i Trondheim har den store glede av å presentere MedHum-revyen 2016!

REVYEN ER NÅ UTSOLGT!

INFORMASJON: Programblad selges ved inngangen for 20 kr. Vi tar kort, kontant(helst eksakt beløp) og Vipps. Billettsalget på internett er åpent frem til 1 time før forestillingen starter. Deretter vil det være mulig å kjøpe eventuelt resterende billetter med kort, kontanter eller Vipps i Verkstedhallen fra 45 minutter før forestilling. Billettene er unummererte. Dørene inn til salen vil åpne 30 minutter før forestilling.

Vår tid er preget av krig og uroligheter, vordende statsledere med skremmende retorikk og nasjoner som gir opp drømmen om verdenssamfunnet. Hvor er vårt fristed, fritt fra alle vonde følelser? Det var nettopp dette pionérene i vår revy bestemte seg for å skape. De kuttet alle bånd til resten av verden og satset fullt og helt på seg selv og sine verdier. For første gang åpner de nå sine landegrenser, og du får en unik mulighet til å oppleve det snodige samfunnet Emigrapolis.

Årets medisinerrevy blir en uforglemmelig opplevelse! Kjøp billett og få din visumsøknad til Emigrapolis innvilget i dag!

profilbilde_medhum-revyenendret

Kart til Verkstedhallen