BLI-KJENT-FEST!! AVLYST

 Heisann, alle sammen!

 Vi har gledet oss STORT og lenge til å feste med dere på lørdag, men på grunn av omstendighetene i samfunnet for øyeblikket har vi med tungt hjerte besluttet å avlyse lørdagens fest. Vi hadde laget en plan for kvelden som vi tror ville vært forsvarlig, men  konsekvensene om det bryter ut smitte er likevel alt for store til at det lar seg gjennomføre. Om kun én av oss bærer smitte, er konsekvensen mange hundre i karantene, oppblomstring av smitte, og enda mer fjernundervisning. Vi har sett hvor fort det kan skje i Bergen, og vi i NTNUI Langrenn vil ikke risikere å bidra til at noe liknende kan skje i Trondheim.

I langrennsgruppa har vi en 110 år lang tradisjon med masse trøkk og god stemning på treninger, og enda bedre fester! Det lover vi å  fortsette med så fort det blir trygt og omstendighetene tillater det. Vi krysser fingrene for at det ikke er alt for lenge til. 

Vi oppfordrer dere til å lage små grupper og finne på noe hyggelig sammen på lørdag likevel. Se gjerne gjennom påmeldingslisten til Bli-kjent-festen og finn noen du vil invitere. 

Ellers har vi jo heldigvis mange treninger. Meld dere på og bli med!! Vi sees!

Med trist hilsen

Camilla Lie, Leder NTNUI Langrenn

Thomas Meinicke, SosKom NTNUI Langrenn

 

2 tanker om “BLI-KJENT-FEST!! AVLYST

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *