Sommeravslutning med heder og ære

Hu og hei!!

Sommerferien er her snart, og eksamen, master og bachelor er snart levert! For å markere nok en fantastisk, men også en rar sesong, arrangerte vi Dragvolltestløp med grilling av hamburger på Dollaråsen tirsdag 26. mai. Regnværet holdt seg lenge unna, og det var veldig god stemningen på toppen av Moholt!

Det er verdt å nevne at Elise Langkaas tangerte rekorden for antall Dragvolltestløp da hun fullførte sitt 8. testløp, det er imponerende! Dragvolltesten 8 ganger!! Vi er stolte!

Under grillingen fikk vi også hedret to av gruppens store ildsjeler, etter mange års store innsats. Langrennsgruppa hadde ikke vært det samme uten dere!

Etter 7 års medlemskap i NTNUI, ble Gudmund Toverud Høglund utnevnt til ridder av NTNUIs orden for sin mangeårige, og fantastiske innsats for langrenngruppa og idrettslaget. Det skal mye frivillig arbeid til for å bli ridder, så dette er vi utrolig stolte av! Tusen takk, og gratulerer så mye!

NTNUIs leder de siste sesongene, Jørund Vala, fikk også sin fortjente heder og ære da han mottok Swecos hederspris for sin store innsats for gruppen. Han har hatt en rekke styreverv, men det er humøret og de morsomme påfunnene han først og fremst huskes for!! Det har vært noen veldig flotte år!!

STOR takk til Sweco som gir oss mulighet til holde på med det vi liker aller best- langrenn, fest og moro!!

God Sommer!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *