NTNUI Langrenn reiser til Bruksvallarna

Trondheim har levert et fantastisk vær de siste ukene! Til og med minusgradene har vist seg, og vi begynner å lukte et snev av vinter. Det er ikke mange ukene igjen før vi kan spenne på oss skiene og gjøre det vi elsker; gå på SKI.

Hvis du iikke klarer å vente på Trondheimsvinteren så har vi et tilbud til deg. Skigruppa reiser til Bruksvallarna torsdag 7. November. Vi bor på Lullen Stugby gjennom helgen og reiser hjem søndag etter trening. Det skal bli gått mange mil på ski og spist mengder kake. Vi gleder oss!

Påmeldingen åpner torsdag 17. oktober kl 10:00!

Det er 60 plasser.

 

 

2 tanker om “NTNUI Langrenn reiser til Bruksvallarna

 1. Hey,
  my name is Martin Meurer and I’m an exchange student from Germany. I attended the Tuesday interval training a few times and would really like to learn cross country skiing. I do alpine skiing regularly but I never tried cross country skiing.

  At first, are there still places available for the trip to Sweden?
  And is it actually possible to join you even if I never tried it before?

  Thank you very much for your advice!

  Best regards,
  Martin

  • Hey Martin!

   There is no available place right now, but you can sign up to the waitinglist.

   If you have equipment there is no problem for you to join.

   Marcus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *