FISKEBEINERRENNET 2019!

 

Fiskebeinerrennet gjenoppstår! Etter noen års dvale børster vi støv av en gammel klassiker og inviterer til Fiskebeinerrennet 2019. Fiskebeinerrennet inngår i Hyttekarusellen (HK 15),  er SESONGFINALE og har også status som klubbmesterskap i fiskebein! Fiskebeinerrennet 2019 inngår også i prologen til Stakefesten 2019!

Dato: Tirsdag 2.april

Oppmøte: Gløshaugen, hovedbygget, 18:00.

Start: Fellesstart kl. 1900

Stilart: Fiskebein – Løypa vil bli nøye overvåket av viltkameraer, glidende fiskebein gir direkte DSQ!!!

Løypa: Følger originaltraséen. Start i bunn av Skjelbreidalen. Mål på toppen av Skjelbreidalen.

Distanse: 1,39km. 144 høydemeter. 10% stigning i snitt.

 

Ved godt vær vil NTNUI Langrenns bålansvarlig og ultraløpsentusiast Olav Vestøl sørge for et digert bål i målområdet. Ta i så fall med varmeklær og grillmat. Info gis på Løst og fast  på morgenen samme dag dersom det blir aktuelt.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *