Reisebrev fra teamet #2

FØRSTE RENN – Kaiser Maximilian lauf

Fredag ble i hovedsak brukt på å teste og glide ski. Sammen med alle de andre teamene kjørte vi timesvis med skitest på stadion. Sola gjorde også at det var ypperlige forhold for fotografering. Flere av gutta har fått seg nye profilbilder, mens undertegnede har satt ny likesrekord på instagram. Tilbake i sveistervillaen vår gikk vi rett igang med gliding av ski. En helt ny og uhyre økonomisk teknikk for legging av pulver ble brukt og flere fikk for første gang prøve rotorbørste. Etter kontinuerlig arbeid ute på verandaen i over 8 timer sa vi oss godt fornøyde. Men da hadde rillemesterJensen helt glemt å legge rill. 1 mm rett på bakskia skulle vise seg å være en kjempesuksess.

Lørdag morgen dro jentene (Camilla, Frida og Anna) avsted for Kaiser Maximilian 2019. Løypa var i år kun 40 km lang, grunnet ekstreme snømengder. Noen jublet for dette, mens andre ikke kunne forså hvorfor vi ikke skulle gå to runder. Litt testing av ski, før det ble lagt på noe V40 under skia. Mens konkurentene (les Kowalzyck) hadde to menn til å få snøen ut av skoene, samtidig som en annen lukket bindingene. Bakerst i startfeltet i kvinner elite sto de og farget feltet grønt. De så ikke så mye til teten underveis, men det kunne absolutt vært større avstander opp til Britta og Justina.

Vår egen Olav Vestøl (199 cm høy og 123 kg tung) oppsumerer rennet slikt: ”et blodslit fra første bakke. Laussnø opp til knea og et stavfeste som ikkje ligna grisen. Et realt sliteløp der det virkelig blir klart hvem som har gjort jobben gjennom høsten. Blikket rettes nå mot La Diagonela hvor forholdene forhåpentligvis spiller litt mer på lag (for oss med over 28 i BMI).”

Etter rennet maste hemsedølingen Mestvedthagen om at vi måtte dra til Seefeld for å se på de enorme brøytekantene. Og for en brøytekantsafari det ble (se bildebevis).

Dagens høydepunkt for oss som lever for sosiale medier, var øyeblikket hvor Anders Aukland fulgte @teamntnuisweco på Instagram.  Euforisk stemning. Da Pølsa Pettersen fulgte opp med en like på kommentaren til Lie, kan man bare tenke seg til stemningsnivået. Hvordan noe kan overgå dette, blir vanskelig å si, men du kan være sikker på at det vil komme på bloggen.

Kvelden ble brukt til sosialt opplegg med Meløy som quizmaster. Alt i alt, vi har det fint! Men det er ikke noe hvilehjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *