NTNUIs sommerdagbok #2

Neste innlegg i NTNUIs sommerdagbok er det Elise Bryn som står for: 

Hei! Det er ikke sikkert du vet hvem jeg er, jeg fikk høre at man blir glemt når man reiser bort. Jeg har altså vært borte fra Trondheim ett semester, og det er ikke mer som skal til for å bli glemt og heller ikke invitert til sjølvaste Anna Jensens rolige grillfest. Bærer selvfølgelig ikke nag.
Jeg bruker mye av tiden i sommer på jobb, og tiden til overs prøver jeg å fylle med restitusjon av typen intervall eller langtur. Her på Nesodden er sommeren flott med glitrende fjord, grønne skoger, lange stier og korte bakker. Sommerodden er altså stedet å være om sommeren. De korte bakkene kan være en utfordring for en som liker å løpe oppover.

Løsningen denne helgen ble derfor en tur på hytta på fjellet. La ut på tur med et par aluminium-staver uten CT-merking fra ca 1920 og skulle ut på lang og rolig tur. Kjente fort at jeg ikke er født på Vestlandet og ikke vant til å løpe på 900 moh og i bratte bakker. ”Rolig langtur” ble en litt kortere i3-i4-tur med mye syre. Formen er altså ikke toppet, men da sier jeg som Heidi Weng etter Holmenkollen Skishow: Jeg sparer meg litt til vinteren. Tross det! En flott tur, som alltid.

Håper alle koser seg i sommer! Det var alt, takk for meg!

Elise Bryn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *