Bli kjent med langrennsgruppa summer edition – Elias

Navn: Elias Brattli Sørensen
Alder: 21
Hvor lenge i langrennsgruppa: Siden høsten 2015
Sivilstatus: Singel
Sesongens store mål: Fullføre Studenterfemmila på under 4 timer, dette i en 10 kg lettere utgave av meg selv.

5 kjappe

  1. Ananas på pizza? Why not both? Jeg åpner for et mer inkluderende pizza-samfunn der pizza både med og uten ananas er ok.
  2. Du får kun bruke et smørealternativ hele sesongen. Hva velger du. Klister, tørrvoks eller røbb? Går for tørrvoks, så kan man heller stauke om det blir bakglatt.
  3. 50 cm for korte eller 50 cm for lange skøyteski? 50 cm for lange. Da får man god glidsone, kontroll og stabilitet nedover (utforkjøringer er viktig for en tung skiløper som meg). Så kan(må) man stauke mye, og jeg digger stauking!
  4. Beste sommerminne? Nakenbad på natta i Kroatia. Badet markerte slutten på sommerens Interrail-tur. Jeg de to andre gutta som badet snakket om nøkken og sjøuhyrer mens vi fløt rundt i mørkt vann med høyere temperatur enn lufta. Vi valgte å gå opp av vannet på en annen strand enn den vi gikk ut fra (strender adskilt av en svær molo). På vei tilbake til klærne våre passerte vi først tre damer som satt på stranda og nøt nattehimmelen, deretter rundt 8 kroatiske ungdommer som satt nær vår strand og røyket hasj. Komfortsonen ble utfordret, og antallet individer som har sett utstyret ble økt drastisk på én kveld. Jeg gikk ut av det hele med en styrket personlighet.
  5. Verste sommerminne? Nakenbad på natta i Kroatia. På det samme nattbadet tråkket jeg på en kråkebolle på vei opp av vannet, mens jeg tok på en annen. Dette ga meg mange brodder i hånd og fot, noe som har vært til bry en hel uke i ettertid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *