Nardo Elites oppsummering av Meråkersamlinga

gutta-kraettKlikk for å lese meir om utbyttet, utklassinga og blod(sukker)verdiane

Fredag ettermiddag reiste ein gjeng treningsnarkomane til Meråker for å leggje grunnlaget til vinterens storhendingar. Allereie på samlingas fyrste økt skulle deltakarane få køyrd seg i bakkane opp Fagerlia. 5×6 min + 3×1 min skulle hufsast i intensitetssone 3. Etter andletsuttrykkja å døme såg det kanskje ikkje ut som alle var like makelege. Trenaren sjøl, Terje Magnus, var òg blant dei som ikkje tok sine eigne intensitetsråd heilt på alvor. Like fullt hufsa det grønne toget seg oppover lia i ein frykteleg fart.

Terje demonstrerer elghufs I3

Trener Terje Magnus demonstrerer elghufs I3

Etter ei økt med «moderat» intensitet, skulle det ikkje leggjast noko imellom på laurdagens testløp nede i rulleskiløypa i Meråker. 15 karar og 7 jenter stilte til start under flotte forhold. Blant karane var det lenge eit felt med 5-6 mann i tet. Men ut på sisterunden såg Nardo Elite sitt snitt til å stikke i frå resten av feltet og Ole Hulbak klarte til slutt å avgjere sigeren til sin fordel. Restane av Nardo Elite, Marcus Braathen, sørgja for dobbeltsiger til Nardo Elite, medan Lukas Berglund tok den siste pallplassen. Blant jentene ordna Ingrid Tveten sigeren føre søstrene Åsne og Helene Salte Håland.

Etter både svenskehandel og andreøkt beståande av anten rulleski eller springing for deltakarane, var det på kvelden klart for den store kakekonkurransen. Kvar hytte baka kvar si kake som skulle presenterast og avgjerast ved stemmegjeving i form av lydnivå. Etter ein noko omdiskutabel røystemetode og desibelmålar, vart det til slutt det internasjonale, franske, bidraget som strekte det lengste strået.

Sundag var det klart for samlingas lengste og finaste økt. Mange kilometer vart tilbakelagd i dei trønderske myrane i eit makelaust vèr. Dei fleste ga seg ikkje før det hadde gått båe 3 og 4 timar.

Underteikna, Nardo Elite drister seg til å konkludere med ei knakandes bra samling i eit endå betre lag!

9 tanker om “Nardo Elites oppsummering av Meråkersamlinga

    • Tror dette stemmer godt. Men i mangel på kompetanse og ekspertise, i gamle Team Nardo 88, spesielt teknikkmessig der mye bred armbruk i stakinga herjet, måtte Nardo Bydel se seg nødt til å etablere Nardo Elite som en elitesatsing før årets sesong.
      Kanskje teammanager Playbak har noe å tilføye?

      • Vil minne Mr. Henriksen om at Team88 har kompetanse til å sprengåpne på Vasa’n, for deretter å vente på sine fiender, og gi dem ødeleggende kakk på stavene. Å assosiere Team88 med to feite damer personer, er sjelden lurt!

        • Jeg frykter for stavene mine etter kommentarer som denne! I tillegg vet jeg at Team 88 er ganske gode på å brekke egne staver, ikke bare andres!

    • Endelig et Nardo-lag som presterer! Gratulerer!

      Nardo elite og Team Nardo samarbeider svært tett, som Jørund er inne på. Er i praksis det samme laget. Lykke til videre, Marcus og Ole!

      Legger merke til at det gror dårlig i Team-Lerkendal, ingen blant topp 5 , haha.

      • Ja, hva har skjedd med Team Lerkendal i det siste? De har nesten ikke vært tilstede! Kan de komme sterkere tilbake etter å ha samlet troppene til Smalahovelag, eller vil dette kanskje ta knekken på Teamet en gang for alle? Vi venter i spenning!

      • Vil presisere at jeg mener Team Nardo/Team 88 tok en helt feil retning med 88-generasjonen, og at det var nødvendig med et skifte i Bydel Nardo. Stiller meg heller kritisk til ditt utsagn om dagens tette samarbeid.

        Når det er sagt er jeg helt enig med Torbjørn og Mr. Henrix, hvor er det blitt av Team Lerkendal? Ryktene om dette teamet strakte seg helt til Skullerud på det sene 00-tallet, men så langt i mitt Trondheims-opphold er alt jeg har hørt/sett fra Lerkendal tomme tribuner.

        • Team Lerkendal har de siste årene slitt med for tidlig formtopp, med litt for gode resultater nettopp ved testrennet i Meråker. I år er taktikken å ikke begynne å trene før snøen kommer, slik at formen er på topp til de viktige langløpene i april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *