Klubbmesterskap Ostesmørbrød

2015-11-14 12.42.52Gutta (sjokkerende nok kun gutter til start på KM), startet dagen med elghufs i Vassfjellet – for å øke dagens appetitt. Inn mot konkurransedagen har det vært størst usikkerhet rundt, om noen i det hele tatt ville klare å gi spiselegenden Marthinsen (ref. forrige KM) noen som helst konkurranse. Marthinsen er videre kjent som en storspiser.

Opplegget var klart, og TD Geir Olav Haugen hadde stålkontroll på rennet. Innkjøpene som ble gjort var x antall brød på Coop. Skiløpere er vi jo, så Sportsbrødet til Northug var et soleklart førstevalg. Ble oppskjæret med Coops eminente brødkutter i butikken. På toppen var det Jubelsalami eller Hamburgerrygg, deretter 2 skiver gulost (som ble nedjustert til én skive etterhvert som osten begynte å minke betraktelig.). Som tilbehør var det ketsjup, grillkrydder og/eller pizzakrydder etter eget ønske. Konkurransen ble jevn, men Jørund klarte ikke å bevare familien Valas ære. Og røyk ut som første mann.

Alle med 19 skiver hang med til finalen.

Alle med 19 skiver hang med til finalen.

Nivået var såpass høyt, at til slutt hadde det blitt spist så mange ostesmørbrød at osten var tom. Da var det klart for den nervepirrende finalen. Ostesmørbrødene ble byttet ut med kalde skiver med Hamburgerrygg (det gjenværende pålegget), til Sebastians store glede! «Ah. Endelig, ikke noe mer salami». Finalen innebar mye eplekjekke gutter med proppfulle mager, som prøvde å skjule så godt de kunne. Men disse datt av én etter én. Plutselig var det bare to duellanter igjen, etter at G-dawg hadde begynt på skremmeskudd for å skaffe de psykiske overtaket: doble skiver. Det var selvfølgelig legenden Marthinsen som stod igjen, men som dessverre måtte se seg slått av Skyås-beboeren, G-dawg til slutt.

Vel, blåst. Måtte det bli en jevn duell neste år og!

5 tanker om “Klubbmesterskap Ostesmørbrød

  1. Takker for mat og pirring av konkurranseinstinktet. Kan bekrefte at nivået var skyhøyt!
    Står over middagen i dag.
    – Fortsatt stappmette superseb

  2. Meget sterk konkurranse, en ære bare å konkurrere mot en legende som Marthinsen.
    Glad Skyås’ bmi-måling ikke er før neste fredag.

    -Mett og go’

  3. Uten tvil den hardaste konkurransen for undertegna i 2015.

    Alt låg til rette for eit godt og fair renn, der smørsjef Høglund levert ostesmørbrød av høg internasjonal klasse. Generelt god sportmanship under konkurransen, sjølv om enkelte (Kobayashi) prøvde seg på ein tjuvstart – uten synleg hell

  4. Tilbaketråkk: KM rulleski og KM ostesmørbrød | NTNUI Langrenn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *