Hilsen fra Beitostølen

IMG_4871Hei og hopp fra Beitostølen – her kommer en liten hilsen!

Siden torsdag morgen har jeg vært på samling med Team Kollen (junior-satsningen til Oslo Skikrets) her på Beitostølen, og det har vært tre fine dager så langt. Magiske forhold: kaldt vintervær, sol, samt godt med snø! Takket være NTNUI Langrenns snøsamling på Trysil for to uker siden, har jeg kommet godt i gang med skigåingen for sesongen, og ligger allerede et hakk foran flere av mine konkurrenter fra hovedstaden – det er stas!

Her trenes det mye rolig, og i slike omgivelser fylles både treningsdagboken og lykkekontoen opp, noe som kan komme godt med i den hektiske eksamensperioden som venter på meg hjemme i Trondheim. Nå skal jeg nyte de siste øktene på snø, og så sees vi nok snart på trening.

Skihilsen fra Amanda

4 tanker om “Hilsen fra Beitostølen

  1. Misunnelig as, de snødekte trærne lar vente på seg her. Tiltross for at de ivrigste på Strava er blitt observert t/r Elgseterhytta – Skistua 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *