Frode er månedens profil!

Månedens profil kåringen gjør comeback! Etter 11 måneders pause, har juryen vurdert Frode «Frodo» Hallberg som november måneds profil i langrennsgruppa. Begrunnelsen til juryen gikk på bekledning. Frode stiller alltid i grønne NTNUI-klær på trening. Grønn lue, jakke, bukse og grønne sko. Er man ekstra observant på bildet, ser man at også skiene i taket er grønne. Les videre for et intervju med langrennsgruppas ferskeste profil.


Navn: Frode Hallberg
Kallenavn: Frodo (han i Ringenes herre)
I langrennsgruppa siden: 2009
Skimerke: Fischer carbon lite (med hull). «Hullene hjelper ikke særlig», kommenterer Frode før Simen (Eid Nielsen, beboer på Skiraffen) skyter inn: «Hva? Hull hjelper alltid!».
Staver: Swix. CT3 i skøyting og CT2 i klassisk.
Skostørrelse: 44
Høyde: 184 cm
Sivilstatus: Singel
Favorittøkt: Vassfjellet 5×8 min. Ikke så glad i 7×6 min.
Største idrettsprestasjon: Fjellseterløpet 2013 da jeg løp inn på til tiden 35:58.

Frode svarer gladelig på spørsmålene, mens Torbjørn noterer ned. Simen ser på Beitosprinten på TV.

Frode svarer gladelig på spørsmålene, mens Torbjørn noterer ned. Simen skreller poteter, mens Beitosprinten ruller på TV’en.

Hvordan er formen, Frode?
(Frode holder armene i kors mens han svarer) «Ganske dårlig i dag, dessverre. Men tidligere i høst har den vært god. Håper den bedrer seg til hyttekarusellen til vinteren.»

Hvem er din argeste konkurrent i gruppa?
(Frode svarer bestemt) «Helt klart Eirik Marthinsen. Denne «jæv..en» skal definitivt slås til vinteren»

Hva ønsker du deg til jul?
(Frode drar på smilebåndet og ser ned på skoene før han svarer) «Til jul ønsker jeg meg lego, men ikke vanlig lego. Det skal være teknisk lego, sånn med skruer og slikt.»

Har du en hilsen til din bror, Martin?
Da Frode ikke kommer på noe å si, skyter G-dawg inn: «Savner du ham»?
«Nja, gjør vel ikke det. Men han har kjøpt seg leilighet og jeg ønsker han lykke til med å plukke ut gardiner.»

3 tanker om “Frode er månedens profil!

  1. Når du fortsatt er så grønn, Frode, er jeg litt skuffa over at hanskene ikke er grønne. Sender likevel gratulasjoner. Vel fortjent! 😀

  2. Gratulerer så mye! Absolutt fortjent. Nå burde det i hvert fall ikke være noe tvil for Hallbergmartin at det eneste grønne plagget du mangler er hansker. Kanskje til og med felleskjøpet kan være behjelpelige der?

    Sist men ikke minst, gleder meg som en unge til neste kvinne eller mann juryen ser verdig for månedens profil i desember. Melder meg som trommevirvelansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *