Vassfjellet

DSC_0094[1]

Viktig å stramme sixpack’n før knipsing

Lørdag morgen var det duket for semesterets første intervaller i Vassfjellet. Kl 09.00 var det noen litt trøtte tryner som møtte opp på Store-P, kanskje hadde fadderperioden vært litt hard for noen og enhver.

Som alltid var det store spekulasjoner og taktikkeri rundt hvor det var lurt å kaste drikkebelte og skjorta, ikke minst for å klare å få det med seg hjem igjen etter endt økt. Noen valgte å kjøre de fire første dragene med beltet, for å kunne etterfylle væske på samtlige drag. En taktikk som Sørlie kan gå god for etter dagens prestasjoner. Andre valgte å kaste alt av «bagasje» etter første draget for å spare vekt opp bakkene. Etter dagens prestasjoner å dømme er det klart at alle valgte en god taktikk.

Spesielt viktig å nevne er at generalen i fra Voss tydeligvis hadde gjort grundig research ang. hvordan en skulle gripe an drikkebelteproblematikken, samt lagt ned mye arbeid i å prikke inn elghufsformen for barmarksesongen i Trondheim.

DSC_0096[1]

Værgudene var med oss og i godt humør

Det var ved godt mot vi tok fatt på de bratte og steinharde bakkene opp mot toppen i en brennende hete. Blod, svette og tårer ble ofret allerede fra første hufs, og det var mye snert i frasparkene. Før klokken var blitt 11 hadde vi tilbakelagt 40 min med intervall, og fikk vi godt betalt for slitet da vi speide ut over Trøndelags vakre natur i flott Vassfjellvær, definitivt dagens høydare!

DSC_0089[1]

Spreke NTNUIere på toppen av Vassfjellet

På turen ned tok nykommeren Lina seg et sporty og forfriskende morgenbad. Imponerende!!!

Etter en sånn dag er det bare å ønske velkommen til nye og gamle NTNUIere neste lørdag og da håper vi å se DEG på Store-P kl 09.00.

2 tanker om “Vassfjellet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *