Børsarunden 90km rulleski på lørdag

Lørdag er det duket for ønskereprise av Børsarunden! Basisrunden er drøye 6 mil, med mulighet for forlengelse til 9mil. Starten går ved Stavne bru (vestbredden) kl. 09:00. Deretter opp Bjørndalen og ned til Klett. Fortetter mot Børsa og over fjellet ned til Melhus. Derfra kan man enten gå opp til Klæbu via Rødde (9mil) eller strake veien hjem (6mil). 2er hjul denne gangen. Tips: Bruk drikkesekk når man går så lange turer. Da får du med mer drikke. Ta med mat, helst brødskive med honning. Honningen gir raskt påfyll, mens brødskiven gir næring som varer litt lengre. Ta også med ekstra pigger og en lighter. Bruk hjelm og refleksvest!


Vis større kart

9 tanker om “Børsarunden 90km rulleski på lørdag

  1. Det står lite om hva langturen inneholder. Publisering av slik lesestoff vil kanskje skremme bort flere fra å møte opp, men jeg tar sjansjen på å røpe krydderblandingen 🙂

    Det gåes “normal” fart første 50km, Dvs til Melhus. Da kan de som føler turen blir lang nok ta vegen bort til klett osv.
    For de som ikke er helt fornøyd enda så går turen videre om Klæbu.
    Da vil det også legges inn drag. Først 5*5 min fra Melhus til sjøla. Deretter 3*10 min fra Tanem,via svean og til Klæbu golfbane. Turen avsluttes med 15*1min m/1min pause fra Tillerbrua og opp til Lohovet. Vell møtt!

  2. En kjempefin trase og fin fart i drøyt fem mil. Men etter ett drag nøyde veteranklassen seg med langturtempo videre, imponert av innsatsen til de to som forsvant oppover bakkene mot Rødde. Og etter 6 mil knakk ene skia så det ble ikke fullført ‘kortrunde’ en gang.

  3. Jeg veksler mellom Skigo og Swenor Alutech, og det var Alutech som knakk. Har tidligere skiftet ut alle gaflene eller å brukket to av dem (gammel type), men nå var det selve aluminiumstammen som fikk en sprekk midt under. Tror nok det skyldes at godset var slitt så mye (fartsdumper, fortauskanter o.l.) at den ene ski ikke lenger tålte fraspark i motbakke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *