Dragvolltestløp (sak fra mai)

dragvolltest

Løypekart (man springer medsols)

Endelig er det klart for det tradisjonsrike Dragvolltestløpet igjen. Og spørsmålene er mange før årets første test. Hvem har ligget på sofaen i mai og hvem er det som har tjuvtrent? Stiller Katharina «Radcliffe» Kahrs opp på trening igjen, og er det i så fall noen gutter som klarer å henge seg på? Vil Ole Ivar «Gebrselassie»  forsvare tittelen som Dragvolltestkongen? Har Gullhav funnet frem løpeskoene eller er det fortsatt skiføre i marka? Vil du vite svaret er det bare å stille opp!

Resultater fra tidligere løp er å finne i resultatarkivet og den berømte adelskalenderen finner du her. Det er vel liten grunn til å tro på rekorder så tidlig på året, men det begynner å bli på høy tid at noen utfordrer Ole Ivars legendariske løp på 19.09 fra en solskinnsdag i 2008.

Som inspirasjon kan vi til slutt friste med en liten video fra testløpet i oktober 2010.

5 tanker om “Dragvolltestløp (sak fra mai)

  1. Katharina har brukt de siste ukene på å lære seg å rulle på gulvet og ta dype knebøy (samt å la seg pine av naprapaten), og skal snart ut på sin første løpetur på 3 uker etter at rullingen ble godkjent for første gang på timen i dag… og siden hun må løpe/gå 2 og 2 minutt blir det ikke noe Dragvolltestløp! 😉 Men jeg er i gang igjen, og forhåpentligvis snart tilbake på trening 🙂

  2. Jeg har funnet fram løpeskoene og lagt bort skia, men i går priorierte jeg bedriftsorientering i Melhus 🙂

  3. For å oppsummere kan vi slå fast at 16 stykk har tjuvtrent, 3 har ligget på sofaen, mens resten sannsynligvis ligger der fortsatt. Katharina ruller, Anders har konvertert mens Ole Ivar hviler på laurbærene vel vitende om at han fortsatt er Dragvolltestløpkongen. Kun en gutt hadde klart å henge på ei Katharina i form.

  4. He Eirik. Jeg må si meg dypt beæret og rørt over å bli sammenlignet med hedersmannen Haile G. Det stemmer nok at jeg hviler på laurbærene så lenge jeg ser navnet mitt trone øverst på det hellige arket adelskalenderen. Mulig det blir comeback i Dragvolltestløpet den dagen Martin Hallberg eller Einar Brekke kommer på skuddhold.

  5. Godværet varsler om flere personlige rekorder i dag! Jeg holder Ben David Normann som favoritt, idet jeg prioriterer forkjølelse og følger live-dekningen her på hjemmesiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *