NTNUI-føremelding

Endelig er vinteren her! Hvis DU har vært ute og testet skiføret, setter nok mange pris på en rapport. Legg inn en ny linje i denne posten eller en kommentar. Hvor har du vært? Føre? Smøretips? Grusski/nyski? Legg gjerne ved et bilde dersom du har dette.

Mandag 29.10.2012:

Kommunens løypemannskaper er ute og lufter tråkkemaskina! Følg ferden på skisporet.no (Granåsen og Fjellsetra er oppkjørt)

Det meldes om helt perfekte forhold i marka nå. Trikkeskinner og blå extra .

Fredag 26. oktober kl. 18:

Birkenstjernene Hans Aleksander og Ole Ivar tester skiføret

Til tross for litt regn i lavlandet så snør det fortsatt ved Skista. Helt suverene forhold på veien fra Kumlokket til Elgsethytta. Det kjørt med  scooter og rulle også i dag. Det er fuktig nysnø, team trøndelag hadde gode ski på røbb. Det skal ikke være noe problem med nye ski. Det er også mulig å gå i lysløypa, men her er det mer ujevnt underlag. Tipper det kan bli bra dersom det blir noen minusgrader.

I Estenstadmarka er det ikke kjørt, men nok snø til å gå klassisk der hvor folk har gått på beina.

Torsdag 25. oktober kl. 19:

Flotte forhold på veien fra Kumlokket til Elgsethytta. Det kjørt med  scooter og rulle. De som gikk klassisk var litt bakglatt med blå extra. For å være første dag med snø er forholdene helt suverene. Ta likevel grusski for å være sikker.

25.10.12.jpgSKIKLUBBEN: torsdag 25. oktober 2012
Snøen har kommet Torsdag 25.10, snøen har lagt seg i øvre deler av Bymarka. Det grunnprepareres i løypa inn til Elgsethytta og i Fjellsetermyrløypa. Det er greie forhold inn til Elgsethytta men noe vått og ulendt på Fjellsetermyra.

13 tanker om “NTNUI-føremelding

  1. Føremelding 26.10.: Mye snø i Estenstadmarka, men det er ikke kjørt med scooter ennå. Det er tråkket en smal «løype» i lysløypa der folk har gått på beina. Det går an å gå klassisk.

  2. Store mengder nysnø i dag, lørdag! Fungerer utmerket både med skøyting og klassisk (ikke kjørt spor) fra Henriksåsen til Elgsethytta. Overraskende tørr snø, multigrade var spiker!

  3. Intet nytt i Estenstadmarka dessverre. Det er fortsatt ikke kjørt løyper. Men mye folk som er ute og går på ski allikevel.

  4. Er det noen som skal i vei på ski i dag fra østsiden av tr.heim som jeg kunne ha sittet på med? Er veldig takknemlig om noen kunne sendt meg melding om de skal.. 45504880

  5. Nå er store deler av løypenettet i Estenstadmarka kjørt med scooter. Obs ned fra Austlimyra, det pågår utbedring av løypa, det er bart flere steder, gravemaskin midt i løypa. En del hull på myra, og stavene går rett gjennom og man ender fort opp med en del slam og is på trinsene. Ellers bra med snø, og ganske brei løype flere steder slik at det skal gå an å skøyte. Ikke klassiskspor enda.

    • Ser at tråkkemaskinen fra Estenstadmarka er flyttet til Saupstad. Så du må nok se lenge etter maskinkjørte løyper der på en stund. Det er forøvrig produsert kunstsnø på Saupstad så der vil det kanskje være bra forhold lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *