Snøsamling i Bruksvallarna

Hu og hei!

Torsdag 7. til søndag 10. november reiser vi til Bruksvallarna i Sverige for å bytte ut rulleski og kald myr med langrennsski og trikkeskinner. Vi håper på gode forhold slik at vi kan trøkke mange mil på ski.

Det er reservert hytter for 60 personer fra torsdag til søndag på Lullen stugby, samme sted som i fjor.

Det blir et knallbra treningsopplegg og vi kan som vanlig garantere topp stemning! Dette vil du ikke gå glipp av!

Prisen kommer til å ligge på ca. 700,- for medlemmer av NTNUI, og ca 1000,- for ikke-medlemmer (prisen avhenger av antall påmeldte). «NTNUI medlem» er en som

  1. Har betalt NTNUI medlemsskap hos SIT
  2. Har meldt seg inn i langrennsgruppas medlemsregister (om ikke, ta kontakt med Hans Petter langrenn-nestleder@ntnui.no)
  3. Konkurrerer for NTNUI ved eventuelle skirenn, iført korrekt bekledning.Mer info finnes her.

Påmeldingsfristen er fredag 1. november (bindende). Om du melder deg på og likevel ikke kan reise må du melde fra senest seks dager før avreise for å slippe å betale. Da kan vi annonsere at det er ledig plass. Om du ikke melder ifra må du likevel betale den gitte pris.

Mer informasjon om priser, treningsopplegg, hyttefordeling og smøretips blir sendt ut i forkant av samlingen. Vi gleder oss masse allerede og håper at du vil være med!

MERK: De som har mulighet til å kjøre til samlingen bes om å kommentere i tillegg hvor mange de har plass til. Husk at ski og bagasje tar litt plass! Dette med tanke på logistikk ved transport.

Dersom det er noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Arrangementet er alkoholfritt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *