Quiz i bussen: noe mer vellykket enn pÃ¥ easter games

Gatt

Benk:
Skille, Fridays, Lloyd, Føske

Kampen:
To minutter ut i kampen fÃ¥r vi drømmestart med et nydelig innlegg fra bjørn pÃ¥ et lurt løp fra gatt som setter den kontant med hodet
Solid press fra ntnui, spillet foregÃ¥r pÃ¥ meldal sin banehalvdel. Etter 15 minutter betaler det seg igjen. Gatt og kylling komninerer fint ute pÃ¥ høyresiden og kylling gÃ¥r fÃ¥r skudd. Keeper mÃ¥ gi retur, og sting setter enkelt returen i ned i hjørnet.
NTNUI fortsetter det gode spillet, og kommer til mange gode sjanser. Sting, Tobias, og Gatt har alle muligheter til Ã¥ øke ledelsen, men det blir ikke flere mÃ¥l før pause.
Førsteomgangen, spesielt de første 25 er noe av det beste vi har prestert hele Ã¥ret. Vi er gode pÃ¥ Ã¥ vri spillet og la ballen gÃ¥ fort. FÃ¥ feilpasninger og Meldal blir løpende mellom.
Andreomgangen starter litt tamt fra NTNUI. Vi er dÃ¥rligere pÃ¥ Ã¥ vri spillet, og det blir noen lange baller framover uten ordentlig adresse. Meldal fÃ¥r ogsÃ¥ komme pÃ¥ noen korte visitter utenfor 16-meteren vÃ¥r, men vi fÃ¥r ballen unna, og Party-Pete blir aldri satt prøve. NÃ¥r Gatt blir revet over ende i 16 meteren etter et innlegg fra Bjørn peker dommer pÃ¥ straffemerket. Tobias setter den sikkert denne gangen, og vi har satt spikeren i kista. Resten av kampen er det bare et lag pÃ¥ banen. Vi styrer spillet, men litt slurv i pasningsspillet gjør at vi ikke kommer til like mange store sjanser som i førsteomgangen. Det gÃ¥r mot en fin 3-0 seier før Føske dukker opp pÃ¥ bakerste stolpe etter et innlegg fra Fridays. Den første avslutningen gÃ¥r rett pÃ¥ keeper, men ballen spretter ut i feltet igjen. Føske nÃ¥r den først, trikser den opp til seg selv, før han brasser ballen elegant i nettet. Ã…rets mÃ¥l hittil, og dommeren blÃ¥ser like gjerne av kampen. Føske har lovet Ã¥ lære Trym hvordan man tar brassespark. Trym drømmer nemlig om Ã¥ en gang fÃ¥ til noe lignende.

StrÃ¥lende kamp fra NTNUI, der vi overkjører Meldal. Fortsetter vi som dette er det fÃ¥ lag som kan hamle opp med oss i Ã¥rets 4. div.

Stikkord postmatch:
Pils, Pizza, og shots
Zalo pÃ¥ jobb
Var det egentlig noen fine damer pÃ¥ samf?

3: Føske: BrassemÃ¥l. Punktum.
2: Bjørn: Nydelig assist pÃ¥ 1-0. Mye med offensivt og skaper farligheter nÃ¥r det dobles pÃ¥ kant.