Ny lørdag og ny seriekamp. Denne gangen var det duket for toppoppgjør pÃ¥ Rørvik kunstgress. Noe som betød at vi hadde en lang busstur foran oss. 4,5 timer i buss vil for mange virke tungt, men disse timene flø forbi, for reiseunderholdningen er det ingen som kan utsette noe pÃ¥. Turen startet tragisk der en stakkars fugl mÃ¥tte bøte med livet, der Ali mÃ¥tte rett og slett ut og tørke vekk blodbadet fra frontruta. For Ã¥ fÃ¥ opp igjen stemmingen etter denne tragiske hendelsen tok turguide Po over underholdningen. Po kunne fortelle om EN AV Norges eldste banker, et av Norges eldste museum og mye «spennende» informasjon om lokalt næringsliv. Etter dette bestod turen for det meste av høgtlesing av mye bra Nazipoesi.

Sting Po Seth

Smack

Benk: Joker, Lloyd, Føske, Grunde, John

PÃ¥ trening den siste uken har vi hatt fullt fokus pÃ¥ Rørvik, og hvilken type lag vi kom til Ã¥ møte. Vi visste det kom til Ã¥ bli en tøff kamp, med mange harde taklinger. «Vi kommer til Ã¥ fÃ¥ juling, og vi skal gi juling», var et av nøkkelpunktene i kamppraten. Vi skulle ikke la oss irritere av deres skitne spill, noe vi klarte pÃ¥ en veldig bra mÃ¥te.

Første omgang startet litt tregt for vÃ¥r del. Vi kom rett fra en lang busstur, sÃ¥ det tok litt tid før kampen klarte Ã¥ sette seg for vÃ¥res del. Vi ble i perioder presset litt for dypt i banen, og var litt for upresise i angrepsspillet. Det var da den elegante teknikeren Po, skulle prøve seg pÃ¥ en finte han tydeligvis har øvd lenge pÃ¥. Han blir spilt opp i mellomrommet, tar med seg ballen frem og bestemmer seg for Ã¥ kaste seg over ballen. Forsvaret til Rørvik blir helt satt ut, noe som gjør at Po nesten klarer spille gjennom Smack, men ballen blir akkurat litt for upresis. Kampen bølger i denne perioden litt frem og tilbake, uten at noen av lagene klarer Ã¥ skape det helt store. Dette skulle forandre seg da den selverklærte «mest mÃ¥lfarlige spilleren pÃ¥ laget», Zalo, ble med frem pÃ¥ en corner. Etter litt krangling fÃ¥r Smack ballen og finner Zalo i god posisjon som hamrer inn 0-1 til NTNUI etter 31 spilte minutter. Like etter kommer Rørvik pÃ¥ en sjelden visitt foran vÃ¥res mÃ¥l, og setter utligningen ved en godt plassert heading fra 10 meter. Etter dette fester vi et godt grep om kampen og kommer til flere gode sjanser, men det kan se ut til at vi mÃ¥ ta til takke med 1-1 til pause. Det er da Smack slÃ¥r til med en fantastisk soloprestasjon som kunne minne om bÃ¥de Zlatan, Lukaku og Drogba i en og samme person. Han blir spilt opp litt forbi midtbanelinjen, og fra der gjør han alt selv. Brøyter seg forbi 3-4 Rørvik spillere som blir seende ut som fluer i forhold, og setter ballen rolig forbi keeper. Vi leder igjen med 2-1, noe som ogsÃ¥ blir pauseresultatet.

I pausepraten ble det mye fokus pÃ¥ at vi for ofte blir spilt for lave i banen, og at vi mÃ¥tte i andre omgang tørre Ã¥ stÃ¥ høyere i forsvar. Men viktigst av alt, ikke la oss pÃ¥virke. Rørvik spilte stygt hele kampen, og vi satt alle med en følelse at dette kom til Ã¥ skade de selv mer enn oss om klarer Ã¥ holde hodet kaldt, selv nÃ¥r vi blør fra ansiktet etter overlagte drapsforsøk fra Rørvik-spillerne. Dette endte ogsÃ¥ opp med Ã¥ bli nøkkelen til at resultatet ble som det ble.

Vi gÃ¥r ut i andre omgang og har fremdeles et godt grep om kampen. Rørvik blir mer og mer desperate, og samler kort etter kort, som mange kunne lett ha hatt en mørkere farge. Vi kommer etter hvert til mer og mer sjanser, men mÃ¥let skulle ikke komme før det var spilt 75 minutter. Igjen fra dødball hadde Gus tatt turen opp for Ã¥ tegne seg pÃ¥ scoringslista. Etter litt om og men i feltet fÃ¥r han ballen i beina, og setter trygt inn 1-3. Like etter fÃ¥r vi pÃ¥ ny ett frispark i god posisjon. Det ender med et godt innlegg fra Lloyd, der undertegnede slÃ¥r Rørviks keeper i luften, og setter inn 1-4 etter 77 minutter.
Etter dette ble det fullstendig overtenning pÃ¥ flere av Rørvik´s spillere, og de fÃ¥r sitt første røde kort i kampen. Kort etterfulgt av Lloyd som blir utsatt for et stygt overfall fra Rørvik´s keeper, og vi fÃ¥r straffespark. Zalo er den heldige som fÃ¥r sjansen til Ã¥ sette 1-5. Straffen skyter han midt pÃ¥ keeper, men heldigvis for Zalo syntes dommeren at straffen var sÃ¥ dÃ¥rlig at han skulle fÃ¥ prøve seg igjen. PÃ¥ forsøk to hamrer han ballen utagbart til side for keeper og vi fÃ¥r 1-5. Ydmykelsen er komplett, og vi fÃ¥r knekke velfortjente seierpils i garderoben etter kampen.
Maktdemonstrasjon av gutta!

Tanker:
1-5 pÃ¥ bortebane mot et av de beste lagene i divisjonen er ingenting annet en stor prestasjon. Det som sitter igjen er at vi gjør en veldig profesjonell kamp. Vi lar oss ikke pÃ¥virke av motstanderen, og tørr Ã¥ spille vÃ¥rt eget spill. Rørvik er aldri i nærheten.

Sprøytebørs

3 sprøyter: Smack. Kunne skrevet en bok om bare det ene mÃ¥let. Jobber hardt og er et mareritt Ã¥ spille mot for Rørvik´s forsvarsspillere.

2 sprøyter: Po. Finter motstanderne svimle til tider. Løper mye og er smart i presset. Deilig «professional foul» pÃ¥ tampen av kampen.

1 sprøyte: Fattern til Brage. Kjører fra Ã…lesund til Rørvik. 10 timer i bil hver veg stÃ¥r det respekt av.