DARLING er linjeforeningen for design- og mediefag ved NTNU Gjøvik (medieledelse, mediedesign, medieproduksjon, webutvikling og master i Interaction Design). Vi jobber for å skape et godt samhold på medielinjene, samt å tilrettelegge for god kontakt mellom studenter og næringsliv.


DARLING for studenter

DARLING arrangerer ulike events i løpet av skoleåret som mediestudenter bør få med seg. Noen er ren sosial hygge, som filmkvelder og frisbeegolf, imens større events som Mediedagen har som mål å forberede studentene på arbeidslivet. DARLING kommuniserer stort sett via Facebook, så følg med der for å holde deg oppdatert på hva som skjer.

Mediedagen

DARLINGs flaggskip arrangeres i vårsemesteret og alle mediestudenter abefales å møte opp. Dagen er en gylden mulighet til å få hyperaktuell faglig input og bli bedre kjent med bransjen. Samtlige foredrag er spennende og aktuelle, og absolutt verdt å få med seg.

Mediegrillen

Et av DARLINGs større sosiale arrangementer hvor man forsøker å samle mediestudenter på tvers av linjer til grillhygge og solskinnsprat. Foregår som regel på Fastland, så det kan være lurt å ta med badebuksa.

Julebord

DARLING serverer julemat og enkel dessert og holder baren åpen for de som trakter dit. Etter middagen beveger man seg som som regel bort til studenthuset HUSET hvor man fort møter andre linjer til fest! Alle studenter på medieledelse, medieproduksjon, mediedesign, webutvikling eller master i interaksjonsdesign er automatisk medlemmer med mulighet til å kjøpe billett. Om du har spørsmål rundt årets event er det best å ta dem via DARLINGs Facebook-side – der får du raskest svar.


DARLING for bedrifter

DARLING ønsker å være et springbrett for studenter som er ivrige etter å komme seg ut i arbeidslivet og et bindeledd for bedrifter som ser etter ferske talenter. Om du ønsker å nå ut til mediestudenter oppfordrer vi til å ta kontakt med oss via leder eller på vår Facebook-side.

Stillingsutlysninger

DARLING videreformidler gjerne stillingsutlysninger, strøjobber og mindre oppdrag ut til mediestudenter. Ta kontakt med leder eller nestleder om du ønsker å lyse ut stillinger gjennom DARLING.

Bedriftspresentasjoner

DARLING har på mange måter gått igjennom en "restart" siden starten av 2016 og trenger litt tid til å bygge gode rutiner for hvordan man skal samarbeide med bedrifter rundt bedriftspresentasjoner, foredrag og lignende. Forslag, idéer, invitasjoner og spørsmål tas gladelig imot på vår Facebook-side.

KONTAKT