Hvor

Etter å ha blitt flytta litt rundt på og ha blitt truet med å bli kasta ut, truet igjen – så kasta ut, og gjort insider-deals med BSF og vaktmestere, har Berseblæsten fått et hovedstyrets gamle kontor, eller Bergstuen på fint, i sokkelen på Bergbygget.

Rommet ble rensket, og BB fikk så vekkelsen til å snekre og herje slik de ønsket. Materiale fra  LeHems™ er innbakt i den nye konstruksjonen, samt at LeBenk™ fortsatt lever sitt beste velgående (litt kort syns vi derimot). I slike grønne og miljøvennlige tider har vi altså beholdt 2-tomm-fir-tomm’en fra de originale snekkere – og ikke bestemt oss om den skal rammes inn eller ikke [bilde av planke her]. Espen K. sitt skilt er fortsatt på vår nye dør så du finner frem!

Øvelse har vi onsdager fra klokka 19.00, og så spiller vi så lenge vi vil. Nye berseblæstere er hjertelig velkomne til å bli med, for vi har et stort behov for flere som kan spille. For å hjelpe oss på øvelsene har vi både kjøleskap, databehandler og spillometer. Instrumenter til utlåns har vi også!