SØKNAD til SP Fire Research case-study

1630 – 2000
Servering – Pizza

Søknad på: http://goo.gl/forms/K8sGvRHkBa

Vil du være med å løse en spennende oppgave for forskningslederen fra SP Fire Research?  Vinnerne av caseløsningen får tildelt et GavekortMidtbyen og studenter som utmerker seg kan få tilbud om jobbintervju (ta gjerne med CV)!

SP Fire Research er et av verdens største forskningsmiljø innen brann. Bedriften jobber for økt brannsikkerhet i samfunnet, gjennom branntesting, forskning og utredning. Eksempler på aktiviteter er testing av slukkesystemer og branntekniske egenskaper til materialer,risikoanalyse og vurdering av brannfare på offshoreanlegg. For mer info, se www.spfr.no.

I samarbeid med Volvox & Alkymisten gjennomfører SP Fire Research en caseløsning. Følgende linjer er invitert;

Volvox & Alkymisten
Høyskolens Chemikerforening
Aarhønen
Delta

3-5 klasse er prioritert! Men alle årstrinn er velkonme til å melde seg på.
Det er kun 30 plasser til kvelden! Og det er søknad som gjelder.

Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Bedriftskomiteen og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.