Opptak

Har du lyst til å være med å drive linjeforeningen Volvox & Alkymisten til stadig nye høyder? Samtidig som du får gode venner og lærer noe nytt om samarbeid og organisering? I såfall bør du engasjere deg i Volvox & Alkymisten!

Opptak bikube

Det samlede opptaket til Volvox & Alkymistens komiteer gjelder Arrangementskomiteen, Bedriftskomiteen, Realfagskjelleren, Nukleotidende og PR. Du søker ved å sende en e-post til opptak@volvox.no innen 17. september, klokken 23:59 med en liten tekst om deg selv og en prioritert liste over de komiteene du er interessert i å søke til. Etter søknadsfristen blir du innkalt til et lite og uformelt intervju (10-15 minutter) med hver av de komiteene du har meldt interesse om å bli med i. Det formelle opptaket av komitémedlemmer skjer på årsmøtet.

Det er også mulig å stille til valg for å bli med i Hovedstyret. Da melder du ditt kandidatur ved å sende inn hvilke(n) posisjon(er) du ønsker å stille til på samme e-postadresse som over, men her er fristen dagen før årsmøtet. Du kan også stille til valg ved at et benkeforslag blir fremmet under møtet.

Før du stiller, anbefaler vi at du tar en titt på de aktuelle stillingene. Disse finner du ved å klikke på linkene under.

Stillingsbeskrivelser for verv i komite

Stillingsbeskrivelser for verv i Hovedstyret

 

Det er stengt for kommentarer.