Opptak til fadderutvalget, bedriftskomiteen og PR

Nå settes snart Volvox & Alkymistens fadderutvalg, og vi trenger deg! Vær med på å definere de nye V&A’ernes første møte med studentlivet!

Oppgaven er å organisere programmet til hele faddertiden, sammen med andre V&Aere. Enten du har vært med i frivillig organisasjon siden du var 12, eller om du aldri har gjort noe liknende før vil vi ha deg med! Hvis du vil ha ytterligere informasjon om hva faddertutvalget gjør så kan du komme innom kontoret mellom 10 og 14 hver dag og spørre:)

For å bli med så sender du en epost til styret@volvox.no innen 03.02.15 med en kort tekst om hvorfor du vil være med.

Vi i Volvox & Alkymistens bedriftskomité søker nye medlemmer!

Har du også lyst til å være med å arrangere VIVO’16 og spennende bedrifspresentasjoner? Ønsker du å utvide ditt nettverk og bli en del av Volvox & Alkymistens bedriftskomité? Send søknad (og evt. spørsmål) til bedkom-leder@volvox.no med navn, studieretning og årstrinn innen 3. februar. Deretter vil du bli kalt inn til en kort og hyggelig samtale :) Du blir invitert på tapaskveld onsdag 4. februar, så blir du med i gjengen med en gang! :D

Mer info om hva vi gjør: http://org.ntnu.no/volvox/bedriftskomiteen/

Vil du utfordre dine kreative evner samtidig som du er med på å starte en komite?

Det er for tiden opptak i PR. Dette er en nystartet undergruppe i Volvox hvis hensikt er å gjøre linjeforeningen mer synlig, samt forbedre kommunikasjon mellom studenter og forening. Dette er en åpen oppgave, noe som gjør det mulig å tenke utenfor boksen. Dersom du vil utfordre deg selv kreativt, jobbe aktivt ut mot studentene og gjøre Volvox mer synlig samtidig som du er med på å starte noe nytt, sender du en mail til PR[æt]volvox.no. Her skriver du litt om deg selv og om hvorfor akkurat du fortjener en plass i PR. Selv om det er en fordel å kunne litt om web, foto og grafisk design, er dette virkelig ikke et must. Det eneste kravet er at du som søker er en omgjengelig person som liker å samarbeide og er lærevillig. Dersom vi sammen gjør dette til en suksess, kan vi kanskje kalle oss en fullverdig komite allerede til sommeren!

SØK PR!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.