Instiuttkveld med instiutt for kjemi!

Torsdag 5. februar kl 18:00 inviterer Volvox & Alkymistens bedriftskomité og institutt for kjemi til «instiuttkveld».
Studerer du kjemi, og har ikke helt funnet ut hvilken retning du vil gå? Lurer du på hvilke muligheter som finnes? Har du lyst til å besøke ICP- MS laben eller MS-laben? (muligens en til!) Det vil bli omvisning på ICP-MS laben og MS-laben etterfulgt av 5 korte foredrag fra masterstudenter ved instiutt for kjemi. De skal fortelle hvordan det er å være masterstudent, hva de gjør og hvordan de jobber med oppgaven sin.

Presentasjon fra masterstudenter:
19:00 Dorien Dunnbier (MSENVITOX)
19:10 Hilde Alida Hammer (MSENVITOX)
19:20 Kristoffer Lea (MSCHEM, Organisk)
19:30 Halvor Prytz (MKJ, Organisk)
19:40 Simon Kristoffersen (MSCHEM, struktur)

Etterpå blir det pizza og minglig. Her vil du få mulighet til å spørre masse spørsmål!

Det er kun 15 plasser på MS-laben, og 30 plasser på ICP-MS laben, slikat du da velger «billetter» til det du ønsker. Gjerne begge deler, første mann til mølla!
Påmelding: https://volvox-bedkom.hoopla.no/sales/ikj/

Spørsmål og evt. avmelding kan sendes til bedkom-leder@volvox.no

Det vil bli arrangert lignende arrangement ved institutt for bioteknologi og institutt for biologi i løpet av februar, mer info kommer snart!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.