Instituttkveld med institutt for biologi

Da er det duket for siste instituttkveld. Det blir torsdag 19. februar kl 18:15 i DU2-150. Er du biolog eller bioteknolog, som vurderer/går molekylærbiologiretning er dette noe for deg! Studenter ved MSc Bioteknologi kan ta masteroppgave ved IBI.

Her vil alt fra masterstudenter til første amanuensiser presentere ulike forskningsfelt ved instituttet. Det vil også bli omvisning på noen laber slik at man får mer innsikt i om dette er noe man har lyst til å gjøre.

De som skal presentere er:

MSc-programmet Marine Coastal Development: Rolf Erik Olsen og MSc-student Helene Rønqvist Knutsen.

Økologi: PhD Øystein Hjorthol Opedal: Why do we study plant ecology and evolution?

Fysiologi: Førsteamanuensis Tor Jørgen Almaas: Elektrofysiologisk karakterisering av reseptornevroner hos insekter.

Celle og molekylærbiologi: Postdoktor Randi Sommerfelt «Kronisk betennelse er (ikke) fett» omvisning på cytologilab

Deretter blir det pizza og muligheter for å stille masse spørsmål!

Meld deg på her: https://volvox-bedkom.hoopla.no/sales/ibi/

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.