For studenter

Kom i kontakt med fremtidige arbeidsgivere

Vi i Bedriftskomiteen ønsker å gi deg som student innsikt i hvilke muligheter du har etter endt studium. Dette skjer gjennom ulike arrangementer, samt annonsering på vår nettside. Vårt mål er å gi deg et innblikk i hvor din kompetanse kan benyttes innen forskning og næringsliv, samt hvilke jobbmuligheter du har etter endt studium.

Vi arrangerer seminarer, kurs, bedriftspresentasjoner og karrieredager. Vi oppfordrer deg som student å holde deg oppdatert arrangementer som legges ut her på vår nettside, samt på vår Facebook-side (www.facebook.com/VABedkom). Våre arrangementer vil gi deg i en gylden mulighet til å komme i kontakt med mennesker som kan gi deg svar på akkurat det du måtte lure på angående den næringen, eller det arbeidet, de representerer.

Karrieredagen Vivo
Tirsdag 9. februar 2016 blir karrieredagen Vivo arrangert. Det er karrieredagen for deg som studerer biologi, kjemi og bioteknologi. Hold av denne datoen! Mer informasjon om arrangementet kommer her.

Bedriftspresentasjon
Gjennom en bedriftspresentasjon ønsker en bedrift å presentere seg for deg som student, og forklare hvordan bedriften arbeider, samt hvor din kompetanse kan benyttes. Varigheten til en presentasjon varierer mellom 30 til 45 minutter. Presentasjonen avsluttes normalt med servering etterpå. Antall inviterte studenter, samt inviterte studieretninger, varierer ut i fra bedriftens ønske.

Andre arrangementer
Bedriftskomiteen arrangerer kurs, seminarer og stands i samarbeid med bedrifter, organisasjoner eller andre instanser.

Påmelding
Påmelding til våre arrangementer skjer via vår nettside, ved mindre det blir informert om annet.

Avmelding
Avmelding til et arrangement må skje senest 24 timer før arrangementets start. Du melder deg av ved å sende en mail til bedkom[æt]volvox.no.

Venteliste
Vi oppretter venteliste når en presentasjon er fullbooket. Du vil motta en e-post om at din påmelding er aktivert hvis du får plass. Denne mailen sendes senest kl. 12 samme dag som arrangementet avholdes.

Obligatorisk oppmøte
Dersom du ikke møter til et arrangement du er påmeldt til vil du få én prikk. Dersom du får to prikker på ett semester vil du bli utestengt fra arrangementer hos Bedriftskomiteen i tre måneder.

Møt opp til rett tid
Møt opp senest 10 minutter før arrangementets start. Dørene lukkes ved arrangementets satte starttidspunkt.

Ta kontakt
Vi i Bedriftskomiteen tar gjerne i mot tips og råd i forbindelse med aktiviteter og arrangementer. Er det noe du lurer på, eller ønsker å ta opp – vennligst ikke nøl med å ta kontakt med oss via e-post: bedkom[æt]volvox.no, eller via en av våre komitémedlemmer eller på ris og ros siden. Har du et forslag om et mulig arrangement? Ta gjerne kontakt da også!

Det er stengt for kommentarer.