VIVO

9. februar 2016 blir karrieredagen VIVO arrangert for tredje gang på Gløshaugen, NTNU.

Disse bedriftene var på besøk hos oss i 2015:

Hensikten med dagen er å gi studenter innen kjemi, biologi og bioteknologi et innblikk i fremtidens muligheter. VIVO vil gi studentene våre informasjon om spennende masteroppgaver, foredrag og historier fra tidligere studenter. Under dagen vil deltakende bedrifter også få et inntrykk av hva våre studenter har av kunnskap, og standplassene vil være gratis.

Vi ønsker med karrieredagen at studentene fullfører studiene med en kompetanse som de vet trengs – det være seg alt fra miljørådgivere til kreftforskere. Det at vi får vite mer om hva som venter, er store deler av grunnen til hvorfor vi arrangerer dette; av studenter – for studenter. Vi håper at dette vil øke studentenes motivasjon og arbeidsvilje, som vil gi bedre kvalifiserte og mer engasjerte hoder for arbeidslivet, og i tillegg gi en bedre studietid for hver enkelt. Hvilke bedrifter som kommer denne dagen, kan du se lenger ned på siden.

Er din bedrift interessert i stille med stand VIVO 2015? Send en mail til bedkom[æt]volvox.no. Mer informasjon finnes her

 

Det er stengt for kommentarer.