For bedrifter

Kom i kontakt med fremtidige ansatte

Bedriftskomiteen gjør det lett for bedrifter å komme i kontakt med realfagstudenter med høy faglig kompetanse innen kjemi, biologi og bioteknologi.

Bedriftskomiteen er en del av linjeforeningen Volvox & Alkymisten, som har over 600 medlemmer fra de øvrige studieretningene. Vi fungerer som et bindeledd mellom studentene og arbeidslivet. Derfor oppfordrer vi dere å kontakte oss hvis dere ønsker å komme i kontakt med våre studenter.

Bedriftspresentasjoner
Vi organiserer bedriftspresentasjoner på vegne av bedrifter, organisasjoner eller instanser. Vi skreddersyr opplegg basert på behov til ønskede, og driver aktiv markedsføring av presentasjonen i forkant av arrangementet. Dette skjer blant annet via vår nettside, sosiale medier, samt oppslag på universitetet. Vi tar oss selvfølgelig av påmelding og all organisering av opplegget.

Seminarer, stand, intervju og andre arrangementer
Vi bistår i arrangere ulike opplegg, blant annet seminarer, intervju, stand, eller det som måtte ønskes. Det er bare å ta kontakt! Vi hjelper gjerne til.

Karrieredagen Vivo
9. februar 2016 blir karrieredagen Vivo arrangert på Gløshaugen. Mer informasjon finner du her.

Sponsorer
Ved å bli sponsor av linjeforeningen får samarbeidspartneren unik profilering gjennom våre kanaler. Bedriften vil være synlig på vår hjemmeside, i vår linjeforeningsavis, under arrangementer og på trykket materiale. Det gir bedriften økt synlighet overfor studentene. Ved å være vår sponsor vil vi bistå i at samarbeidspartnerne får best mulig tilstedeværelse under arrangementer, samt økt eksponering ovenfor våre studenter.

 

Er du interessert i noe av det overstående, ta kontakt med oss: bedkom@volvox.no

Det er stengt for kommentarer.