Bedriftsbesøk på Seaweed Energy Solution

facebook 4

Det arrangeres bedriftsbesøk på Seaweed Energy Solutions torsdag 12. mars kl 17:15. SES ligger på Trolla her i Trondheim. Det blir omvisning, presentasjoner, mat og mingling. SES holder på med utvikling av stor-skala kultivering av tang og tare. Dette er en voksende næring med stort potensiale og mange anvendelser!

Mer info: http://www.seaweedenergysolutions.com/

36632-seaweed_carriers

De ønsker veldig gjerne å komme i kontakt med studenter som som studerer marinbiologi, celle – og molekylærbiologi, molekylærbiologi, biopolymerkjemi og biokjemi. Aller helst er de interessert i å komme i kontakt med tredjeårs studenter som ønsker å skrive en masteroppgave for dem. Høres dette interessant ut? Vil du sikre din masteroppgave allerede før sommeren?? Det er også gode muligheter for å få sommerjobb. Hva er bedre enn å jobbe rett ved Trondheimsfjorden en varm sommerdag?

Det blir god mat! 

Bussavgang kl 17:15 ved svingdøra (Realfagbygget), og buss tilbake etter bespisningen.

Påmeldingen er kun åpen for studenter fra 1-5 klasse innenfor retningene marinbiologi, celle – og molekylærbiologi, molekylærbiologi, biopolymerkjemi og biokjemi.

Påmeldinghttp://goo.gl/forms/edOiY9dQJC

 

Dette innlegget ble publisert i Bedriftskomiteen. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>